КОЛИЧКА - Количката е празна

Български EnglishКаталог
33,00 лв. 24,99 лв.

FloraMAG.net Yohimbe Bark

Кат. номер: 26601
Марка: HAYA LABS

Тестостеронът е важен хормон, особено за мъжете и ако те не се погрижат да го поддържат в нормални граници, могат да се появят някои нежелани симптоми, породени от ниските нива на хормона. Тестостеронът най-често започва да намалява след 40 годишна възраст, въпреки че може да се случи и при мъжете в по – млада възраст. Някои симптоми на нисък тестостерон са намаленото сексуално желание, еректилна дисфункция, загуба на коса, загуба на мускулна маса и сила, депресия и затлъстяване. Може ли кората на дърво да помогне за повишаване на нивата на този хормон за повишаване на либидото и за намаляване на телесното тегло?

Разбира се, това може да направи кората на билката Yohimbe. Това растение е едно от най-популярните билкови лекарства за подпомагане на мъжката сексуалност. Освен това, Yohimbe е ценен помощник на спортистите, защото е в състояние да подобри тяхната сила и издържливост. Можете да бъдете мъжествени и силни както в залата, така и извън нея с помощта на Yohimbe Bark на Haya Labs! Продукта съдържа натурален екстракт от кората на Yohimbe и предоставя всички полезни качества на това растение.
 

Какво да очаквате от приема на Yohimbe Bark?

  • Повишаване синтеза на тестостерон в тялото
  • Подобряване на либидото и премахване на еректалната дисфункция
  • Увеличаване на издържливостта и силата
  • Повече тонус и жизненост
  • Подпомагане на нервната система
  • Стимулиране процеса на отслабване

Yohimbe е вечнозелено дърво с големи и кожести листа. То расте в тропическото западно крайбрежие на Африка, от Нигерия до Габон. Местните жители в региона са използвали вътрешната кора на Yohimbe за лечение на стенокардия, хипертония, повишена температура, кашлица и проказа. Но най – популярното приложение на растението е, като билково средство подобряващо мъжкото либидо. Кората на Yohimbe се отличава с висока концентрация на активната съставка йохимбин. Това вещество действа, като мощен афродизиак, увеличава производството на мъжкия хормон – тестостерон, по естествен начин, а също така повишава силата, умствената и физическа издръжливост.

Yohimbe се използва предимно за насърчаване на сексуалното желание при мъжете. Както споменахме, растението повишава серумните нива на тестостерон при мъжете, което помага за премахването на сексуалната дисфункция, причинена от намаляване нивата на този хормон. Продукта Yohimbe Bark е много подходящ за спортисти, защото Yohimbe увеличава издръжливостта и осигурява трайна сила по време на тренировка. Това съдейства за нарастването на мускулната маса. Растението също така успешно се бори с депресията и стреса. Това също е от полза за хората, които се занимават с бодибилдинг. А същото важи и за атлетите!

От интерес за културистите са ефектите на Yohimbe относно метаболизма на мазнините. Тъй като растението блокира алфа-рецепторите, се увеличава липолизата, а също така се повишават нивата на норепинефрин в кръвта. Норепинефрин има изразен ефект върху отстраняването на мазнините от организма, защото пряко стимулира вещество, наречено хормон-чувствителна липаза. Чрез включване на този ензим се увеличава разграждането на мазнините. Тоест, благодарение на Yohimbe Bark Вие ще изгаряте по-бързо мазнините.

Вземете сега и опитайте! Мъжете ще останат доволни, а жените на мъжете ОЩЕ ПОВЕЧЕ!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0889 6000 43

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула от 1-3 пъти дневно преди хранене.

24,99 лв.
Подобни продукти